Van Druenen

Relatiegeschenken...
ze worden vaak denigrerend spiegels en kralen genoemd. Ten onrechte.
Ze zijn immers vooral de bevestiging van het kostbaarste zakelijk bezit: uw relatie.
Die koestert u. die onderhoudt u met zorg. Daarin staan we naast u.
Van Druenen neemt haar vak serieus. Dat merkt u als u een blik op onze website werpt. Hierin vindt u immers een selectie van de met zorg samengestelde collectie die wij voeren,, met namen als Villeroy & Boch, Sheaffer, Victorinox, Samsonite, Brepols, Cross, Hanes en Princess. Het zijn leveranciers die door onze strikte selectie zijn gekomen, waarbij we niet alleen letten op exclusiviteit en kwaliteit, maar ook op praktische zaken als prijs/prestatie en leverbetrouwbaarheid.

Hoewel de flinke omvang van dit assortiment anders doet vermoeden, is het echter niet eens in de eerste plaats het assortiment, dat ons in de top van de relatiegeschenkenbranche van Nederland heeft gebracht. Het is onze service. Al bijna 25 jaar neemt Van Druenen uw relatie serieus. Dat betekent, dat we even veel zorg besteden aan dat pennetje van € 0,16 als aan de lederen map voor uw jubilaris. Dat we met uw huisstijl net zo zorgvuldig omgaan als u dat doet en dat levertijden voor ons heilig zijn. Dat zijn prachtige volzinnen, maar het is ook de dagelijkse praktijk. Een praktijk waarin steeds meer bedrijven kiezen voor ons, als solide partner in de relatie met hun klanten.

Wie onze ruime showroom bezoekt begrijpt écht wat we bedoelen. Ruimte na ruimte vindt u hier ons bijzonder brede assortiment geëtaleerd: van een klassieke Kopke port tot een bedrukte paperclip; van een exclusieve kofferset, tot een simpele stressbal. Maar hoe groot de showroom ook mag zijn, u ziet hier slechts een fractie van ons bedrijf. Ook ons magazijn mag er wezen. Want voor steeds meer grote relaties houden wij de voorraad aan en verzorgen het logistieke proces. Toch zijn het zeker niet alleen de grote bedrijven die de weg naar Van Druenen weten te vinden. Ook de kleine bestelling nemen we meer dan serieus. Want als er iemand is, die weet hoe belangrijk relaties zijn, dan zijn wij het toch.

Het is een uitgebreid assortiment dat u nu voor ogen heeft, maar het geeft slechts een indruk. Heeft u specifieke wensen of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ook voor u vissen we graag naar de juiste parels.


Per ingang van 1 juli 2012 zijn alle commerciële activiteiten overgenomen door Kurz International B.V.

Bekijk ook onze webshop www.gift4all.nl.